Vacatures

 
vacature afstuderen
Tekengebied 1
 
 

Sollicitatieproces

Verrassingen zijn hartstikke leuk, maar soms wil je gewoon graag weten waar je aan toe bent. Daarom hebben wij voor jou kort op een rijtje gezet wat je kan verwachten vanaf het moment dat jij besloten hebt te solliciteren op een van onze openstaande vacatures.
 

Vacaturetijdlijn_Icoon__Tekengebied 11

Jij solliciteert

Na het lezen van de vacature en de indruk die je van ons bedrijf hebt gekregen, ben jij enthousiast over het werken bij Triflex. Je enthousiasme breng je over in je motivatie die je ons toestuurt samen met je cv.
Vacaturetijdlijn_Icoon_-022

Wij nemen je sollicitatie door

Je sollicitatie is binnen en wij gaan kijken of wij een match zien. Zien wij die? Dan nodigen wij je uit om langs te komen. Als wij geen match zien, laten wij dit uiteraard z.s.m. weten. 📞
Vacaturetijdlijn_Icoon_-033

De eerste ontmoeting

Wij zijn enthousiast en leren je graag kennen! Wij vertellen wat over ons en jij iets over jezelf. Bevalt het van beide kanten? Dan nodigen wij je uit voor een vervolggesprek.
Vacaturetijdlijn_Icoon_-04-044

Alleen nog een krabbel

Zien wij je deel uit maken van ons team? Dan doen wij jou een goed voorstel. Wij kijken ernaar uit dat je ons team komt versterken en de bijdrage die je gaat leveren aan de verdere ontwikkeling van Triflex. Welkom! 👋🏼 😁
 
Solliciteer