Vacature evenementen manager
Evenementen Manager
oktober 21, 2021
Open sollicitatie
februari 3, 2017


Vacature afstudeerstage


40 uur  Zwolle  Divers 


Volg jij een studie in de richting van marketing, bedrijfsmanagement of communicatie en begin jij binnenkort aan de laatste fase van je studie waarvoor je nog een afstudeerstage zoekt? Solliciteer dan direct!


Momenteel hebben wij meerdere opdrachten liggen voor diverse segmenten, denk aan: sportcomplexen, grote retail-bedrijven en architecten.

De afstudeeropdracht bestaat uit drie fases. Je begint met het in kaart brengen van de markt. Wie zijn actief op deze markt? Wat is de omvang van deze markt? In de eerste fase zal je dus voornamelijk marktonderzoek doen. Dit marktonderzoek wordt ondersteund door verschillende interviews die je gaat houden met mensen uit deze branche. Zo koppel je cijfermatige data aan data die je verkrijgt vanuit de daadwerkelijke doelgroep.

De tweede fase van je opdracht is het opstellen van een marketingplan. Je hebt bepaalde informatie gevonden, weet op welke wijze Triflex nu de markt benadert en hoe de doelgroep benaderd zou willen worden. Komt dit overeen? Is hier nog wat te behalen? Zomaar een aantal vragen die beantwoord en getackeld kunnen worden in deze fase.

Tot slot zal je (indien daar tijd voor is) zelf ook een rol gaan spelen in het implementeren van het door jouw geschreven plan. Uiteraard zullen we samen de opdracht verder concretiseren, zodat het helemaal aansluit bij de afstudeereisen van jouw opleiding.

Wat wij van jou verwachten

- je volgt een gerelateerde studie aan een hogeschool of universiteit;
- je hebt affiniteit met marketing;
- je bent vanaf januari/februari 2021 beschikbaar;
- je bent leergierig, commercieel vaardig en kritisch;
- je neemt de verantwoordelijkheid voor jouw onderzoek en overige taken.


Wat je van ons kan verwachten

Je komt in een gezellig, informeel team terecht, bestaande uit 30 medewerkers, op ons kantoor in Zwolle. Naast een leuke, leerzame en uitdagende afstudeerstage met goede begeleiding, is er de mogelijkheid om binnen de afdeling marketing mee te werken. Uiteraard ontvang je voor je bijdrage een maandelijkse vergoeding. Alvast even binnenkijken bij jouw toekomstige werkplek? Dat kan via
de virtuele tour.
 

Enthousiast geworden?

Stuur ons dan je cv met een pakkende sollicitatie via onderstaand contactformulier. Vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

 
Solliciteer