Commercieel Medewerker Binnendienst
december 3, 2021
Open sollicitatie
februari 3, 2017


Vacature afstudeerstage


40 uur  Zwolle  Divers 


Volg jij een studie in de richting van marketing, bedrijfsmanagement, commerciële economie of communicatie en begin jij binnenkort aan de laatste fase van je studie waarvoor je nog een afstudeerstage zoekt? Solliciteer dan direct!


Momenteel hebben wij geen specifieke opdracht liggen, er is dus veel ruimte om samen tot een goed geformuleerd vraagstuk te komen. Wij hebben verschillende doelgroepen: onze klanten (de erkende Triflex verwerkers, zij werken met onze producten) en onze opdrachtgevers (woningbouw verenigingen, VvE, vastgoedeigenaren, gemeentes etc). De uitdaging? Deze verschillende doelgroepen voorzien in hun (communicatie en product) behoeftes en wensen op de markt. Hoe vinden zij de weg naar Triflex? En hoe kunnen we dit optimaliseren? Samen met jou bespreken we wat de opdracht specifiek gaat zijn en welke doelgroep(en) jij gaat onderzoeken.

De afstudeeropdracht bestaat uit verschillende fases. Je begint met deskresearch en het in kaart brengen van de markt. Wie zijn actief op deze markt? Wat is de omvang van deze markt? In de eerste fase zal je dus voornamelijk marktonderzoek doen. Dit marktonderzoek wordt ondersteund fieldresearch: interviews of enquetes met de doelgroep. Zo koppel je cijfermatige data aan data die je verkrijgt vanuit de daadwerkelijke doelgroep en hieruit kan je goede conclusies trekken.

De tweede fase van je opdracht is het opstellen van een marketingplan, communicatieadvies of implementatieplan. Je hebt bepaalde informatie gevonden, weet op welke wijze Triflex nu de markt benadert en hoe de doelgroep benaderd zou willen worden. Hoe kunnen wij inspelen op de wensen en behoeftes van onze doelgroepen? Welke communicatiemiddelen moeten we hier voor inzetten? Hoe bereiken we onze doelgroep? Zomaar een aantal vragen die beantwoord en getackeld kunnen worden in deze fase.

Tot slot zal je (indien daar tijd voor is) zelf ook een rol gaan spelen in het implementeren van het door jouw geschreven plan. Uiteraard zullen we samen de opdracht verder concretiseren, zodat het helemaal aansluit bij de afstudeereisen van jouw opleiding.

Wat wij van jou verwachten

- je volgt een gerelateerde studie aan een hogeschool of universiteit;
- affiniteit met marketing/communicatie is een pré;
- je bent leergierig, commercieel vaardig en kritisch;
- je bent analytisch en nauwkeurig;
- je neemt de verantwoordelijkheid voor jouw onderzoek en overige taken.


Wat je van ons kan verwachten

Je komt in een gezellig, informeel team terecht, bestaande uit 30 medewerkers, op ons kantoor in Zwolle. Naast een leuke, leerzame en uitdagende afstudeerstage met goede begeleiding, is er de mogelijkheid om binnen de afdeling marketing mee te werken. Uiteraard ontvang je voor je bijdrage een maandelijkse vergoeding. Alvast even kijkje nemen achter de schermen bij jouw toekomstige werkplek? Leer alvast je toekomstige collega's kennen via
deze link.
 

Enthousiast geworden?

Stuur ons dan je cv met een pakkende sollicitatie via onderstaand contactformulier. Vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!


Benieuwd hoe het is om bij Triflex te werken? Onze Architecten Adviseur, Emy Kok en onze Online en Content Marketeer, Lisa Peterson, geven je graag een kijkje in hun dagelijks leven bij Triflex. Hoe zouden zij Triflex omschrijven? En als zij een bedrijfsuitje mocht organiseren, wat zou het dan zijn?

 
Solliciteer