Technisch manager
augustus 3, 2020Vacature Technisch Adviseur


40 uur  Zwolle  Opleiding richting bouw/techniek 


Ben jij de Technisch Adviseur die wij zoeken? Solliciteer dan direct!


Als technisch adviseur heb jij een hele uitdagende functie met een groot pakket aan taken en verantwoordelijkheden. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor:
- verzorgen van opleidingen aan bestaande en nieuwe klanten;
- demonstraties van producten en systemen;
- technische beoordelingen van ondergronden en Triflex systemen;
- uitvoeren van diverse technische testen, metingen, boringen, analyses en projectopnames alsmede de schriftelijke uitwerking en vastlegging hiervan;
- het verzorgen van proefvlakken en ondersteuning bij uitvoering;
- testen en bemonsteren van producten van Triflex en van anderen;
- kwaliteitsbewaking;
- bijhouden van relevante technische ontwikkelingen in de markt;
- testen en bemonsteren van producten van Triflex en van anderen;
- nauw samenwerken met diverse afdelingen binnen Triflex.

Dit ben jij in het kort...

Jij beschikt over technisch inzicht en kan als de beste mensen adviseren en overtuigen. Klanten, zoals applicatiebedrijven en projectleiders bij aannemers, voorzie jij van het beste advies op het gebied van hoogwaardige afdichtings- en beschermingssystemen en het toepassen van markeringsproducten en oppervlaktecoating

Hoe je werkdag eruit ziet

Het is 07.00 uur en jij bent onderweg naar je eerste afspraak in Groningen. Je hebt een afspraak bij een applicateur waar zich bij een project een probleem heeft voorgedaan. Je voert bij het project een visuele inspectie uit en je komt met een passend advies waarmee het probleem verholpen wordt. Score, dit heb jij goed afgehandeld! Je stapt in je auto en rijdt door naar Drachten waar je samen met Robert (de rayonmanager) op bezoek gaat bij een project. Je kijkt hoe het balkonproject ervoor staat en of alles op de juiste manier, volgens voorschrift, is uitgevoerd. Is dat het geval? Mooi zo, dat is een compliment waard! Heb je je twijfels? Dan schroom jij niet om de applicateur van tips en adviezen te voorzien. Hierna is het tijd om door te rijden naar volgende projecten. Daarna rijd je door naar kantoor om je rapportages uit te werken en om het gebruikte materiaal aan te vullen in je bedrijfswagen.Als je bij ons in dienst komt (40 uur p.w.) krijg je een volledig voor jouw werkzaamheden uitgeruste bedrijfswagen, een salaris dat past bij de verantwoordelijkheden en uiteraard studiemogelijkheden, zodat jij je kennis nog verder kunt uitbreiden en onze klanten van nog beter advies kunt voorzien.
Teambuilding en gezelligheid vinden wij erg belangrijk, zo is er elk jaar een zomerbarbecue en hebben wij meerdere personeelsuitjes, met zowel onze Nederlandse als Belgische collega's.
Wat wij van jou verwachten

- afgeronde bouwopleiding is een pre;
- relevante werkervaring in de bouwtechniek;
- sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
- goed met je handen kunnen werken;
- bekend met computergebruik.
 

Enthousiast geworden?

Stuur ons dan je CV met een pakkende sollicitatie via onderstaand contactformulier. Vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Triflex mag mijn gegevens gebruiken om mijn aanvraag te verwerken

 
Solliciteer