Afstudeerstage
juni 22, 2020Vacature Technisch Manager


40 uur  Zwolle  Opleiding in de bouw 


Ben jij de Technisch Manager die wij zoeken? Solliciteer dan direct!


Als Technisch Manager heb jij een hele uitdagende functie met een groot pakket aan taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor:
- het controleren van uitgaande adviezen;
- de dagelijkse aansturing van je techniekcollega’s;
- interne en externe klanten voorzien van advies op technisch vlak;
- de ontwikkeling van nieuwe Triflex producten, systemen en marktsegmenten;
- het opstellen van technische doelstellingen, welke je vervolgens uitwerkt en uitvoert;
- de productinformatiebladen, werkomschrijvingen en systeemomschrijvingen binnen alle markten. Het is van groot belang dat deze up to date blijven voor zowel Triflex als onze klanten;
- deelname in normcommissies en technische commissies.

Dit ben jij in het kort...

Jij beschikt over technisch inzicht en leidinggevende skills. Adviseren en overtuigen kan jij als de beste en is daarnaast helemaal jouw ding. Klanten, zoals applicatiebedrijven en projectleiders bij aannemers, voorzie jij van het beste advies op het gebied van hoogwaardige afdichtings- en beschermingssystemen en het toepassen van markeringsproducten en oppervlaktecoating.

Hoe je werkdag eruit ziet

Het is 07.30 uur ’s ochtends en jij bent onderweg naar je eerste afspraak. Je hebt een afspraak bij een applicateur waar zich bij een project een probleem heeft voorgedaan. Samen met je collega Emiel voer je een inspectie uit en kom je met een passend advies waarmee het probleem verholpen wordt. Score, dit heb jij goed afgehandeld! Je stapt in je auto en rijdt door naar Nieuwegein waar je met je andere collega Rob op bezoek gaat bij een project. Je kijkt hoe het balkonproject ervoor staat en of alles op de juiste manier, volgens voorschrift, is uitgevoerd. Is dat het geval? Mooi zo, dat is een compliment waard! Heb je je twijfels? Dan schroom jij niet om de applicateur van tips en adviezen te voorzien. Hierna is het tijd om je afspraken van morgen voor te bereiden. Dit kan zowel vanuit huis als op ons kantoor in Zwolle, afhankelijk van jouw woonplaats.Als je bij ons fulltime in dienst komt (40 uur p.w.) krijg je een auto van de zaak, een salaris dat past bij de verantwoordelijkheden en uiteraard studiemogelijkheden, zodat jij je kennis nog verder kunt uitbreiden en onze klanten van nog beter advies kunt voorzien. Geniet je graag van je vrije dagen of van mooie reizen? Met de 30 vakantiedagen die je van ons krijgt vier jij in de zomer en tijdens kerst in ieder geval vakantie. De overige dagen zijn uiteraard vrij in te plannen.

Teambuilding en gezelligheid vinden wij erg belangrijk, zo is er elk jaar een zomerbarbecue en hebben wij meerdere personeelsuitjes, met zowel onze Nederlandse als Belgische collega's. Ben jij sportief weggelegd of graag in beweging? Om de vitaliteit van onze medewerkers te bevorderen is het mogelijk om één keer in de week te bootcampen met je collega’s, zodat jij je van je meest sportieve kant kunt laten zien!
Wat wij van jou verwachten

- afgeronde bouwopleiding is een pre;
- relevante werkervaring in de bouwtechniek;
- sterke communicatieve vaardigheden;
- ervaring in het geven van presentaties;
- beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
- beheersing van de Duitse taal is een pré.
 

Enthousiast geworden?

Stuur ons dan je CV met een pakkende sollicitatie via onderstaand contactformulier. Vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Triflex mag mijn gegevens gebruiken om mijn aanvraag te verwerken

 
Solliciteer