Het Triflex team

Amy Matser

Marketingcommunicatie medewerker


Amy houdt zich bezig met alle grafische uitingen. Denk aan het creëeren van een advertentie, brochure, een beurswand, maar ook het bedenken van campagnes.

Bastiaan van Esseveld

Rayonmanager


In het oosten van het land gaat Bastiaan altijd op pad. Voor diverse segmenten informeert en adviseert hij de klanten over Triflex.

Charissa Wijnhoud

Administratief medewerker


Op financieel gebied is Charissa o.a. bezig met het controleren van de inkomende en uitgaande facturen. Ook ondersteunt ze Lorena met bestellingen.

Emiel van Leeuwen

Technisch adviseur


Als technisch adviseur is Emiel het aanspreekpunt voor alle verwerkers uit Noord-Nederland en voert hij inspecties uit bij lopende projecten.

Emy Kok

Architectenadviseur


Emy schuift aan bij architecten om hen te inspireren en te informeren over hoe Triflex zowel functioneel als esthetisch ingezet kan worden.

Ensoph Rijken

Rayonmanager


Het rayon van Ensoph omvat een groot deel van de provincie Noord-Holland. Hier adviseert hij klanten over de verschillende mogelijkheden met Triflex.

Esther Dings

Commercieel medewerker


Even een telefonisch een afspraak inplannen voor Louren of een klant nabellen over een direct mailing, Esther belt er wekelijks wat van af.

Esther Kerkmeijer

Commercieel medewerker


Ook deze Esther belt er wat van af. Van telefonische acquisitie tot het plannen van een afspraak voor collega's Machiel, Hans en Emy.

Esther Nunnink

Telefoniste/Receptioniste


Bel je naar Triflex? Dan is de kans groot dat Esther de telefoon opneemt. Ook als je een bezoekje komt brengen word je vaak als eerste door haar begroet.

Frank Schurer

Marketing manager


Bij zowel Triflex BV als Triflex BVBA / SPRL is Frank de marketing manager, waar hij de marketingteams aanstuurt en eindverantwoordelijk is.

Gerben Bastiaan

Verkoop binnendienst / ICT


Technische aanvragen worden behandeld door Gerben. Ook is hij degene die op kantoor alles weet van ICT en ons CRM-systeem.

Hans Huijink

Rayonmanager


Zijn volledige functietitel is Business Manager Road Markings Benelux. Hans is onze specialist op het gebied van wegmarkeringen, voor de hele Benelux!

Hans van Loosbroek

Rayonmanager


Zuid-Nederland is de rayon van Hans, waar hij klanten adviseert over de afwerkingen van Triflex voor het segment parkeren en woningbouw.

Heidi Nicodem

Commercieel medewerker


Onze Heel Holland Bakster houdt zich o.a. bezig met telefonische acquisitie en het ondersteunen van de commerciële buitendienst.

Hester Delmte

Administratief medewerker


Hester is o.a. bezig met het zoeken naar geschikte projecten. Ze zorgt ervoor dat in de juiste fase de juiste acties worden ondernomen.

Kees Kalis

Directeur


Kees is al sinds 1998 werkzaam bij Triflex. Hij is van zowel de Nederlandse als Belgische Triflex-vestiging de Managing Director.

Lorena Melenhorst

Administratief medewerker


Alles op het gebied van bestellingen, denk aan het aannemen, verwerken tot transport regelen, ligt in de handen van Lorena.

Louren Dorleijn

Rayonmanager


Midden-West Nederland is Louren's rayon, waar hij klanten technisch advies geeft en commercieel verantwoordelijke is van de projecten.

Machiel Regtvoort

Rayonmanager


Machiel is het meeste te vinden in zijn rayon Zuid-West Nederland, waar hij klanten voor verschillende segmenten adviseert over Triflex.

Manon Ophoff

Marketingcommunicatie medewerker


Begonnen als stagiair en inmiddels in dienst bij Triflex. Manon houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van relatie-events.

Mario van Ginkel

Salesmanager


Als salesmanager stuurt Mario onder andere de rayonmanagers aan, adviseert hij op commercieel gebied en onderhoudt relaties met klanten.

Marit ten Broeke

Financieel / HR-manager


Sollicitatie bij Triflex? Grote kans dat je Marit als eerste spreekt. Naast de personeelszaken beheert Marit ook de financiën.

Martin Hulzebos

Technisch medewerker


Is er een bestelling geplaatst of zijn er nieuwe xsamples nodig? Onze magazijnman gaat er dan mee aan de slag om het klaar te zetten/te maken.

Mark Bruggeman

Medewerker bedrijfsbureau


Als medewerker bedrijfsbureau houdt Mark zich bezig met het schrijven van adviezen, bestekteksten en het maken van autocad/3D details.

Rob Buitenhuis

Technisch adviseur


Als technisch adviseur is Rob het aanspreekpunt voor alle verwerkers uit Zuid-Nederland en voert hij inspecties uit bij lopende projecten.

Robert van Riel

Rayonmanager


Robert gaat wekelijks op pad in het noorden om klanten te adviseren over de mogelijkheden met Triflex, voor de segmenten woningbouw en parkeren.

Sifra Wichers

Marketingcommunicatie medewerker


Van een informatief artikel tot een casestudy, Sifra houdt zich voornamelijk bezig met tekstuele uitingen zowel on- als offline!

Simon Zwart

Rayonmanager


Oplossingen nodig voor het dak? Dan ben je bij Simon op het juiste adres, als rayonmanager voor het segment daken en dakdetails.

Stephanie Djuric

Marketingcommunicatie medewerker


Van social media tot google analytics, Stephanie is verantwoordelijk voor alles op het gebied van content en online communicatie.

Wesley Timmerman

Business Development Manager


Wesley is als Business Development Manager verantwoordelijk voor de technische en commerciële activiteiten binnen de SBU Industrie en Water.

Jij bij Triflex

Nader te bepalen functie


Zie jij je hier zelf al tussen staan? Bekijk de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie. Wie weet word je onze nieuwe collega!
Solliciteer